Fitoterapi eğitimimiz büyük ilgi gördü

09 Ekim 2021 13:05 Samsun Turizmciler Derneği 598

Kadınlarımız için yeni girişimcilik alanı olan Fitoterapi Eğitimimiz büyük ilgi gördü

Samsun Turizmciler Derneği olarak uyguladığımız AB destekli Sağlıklı Yaşam İçin Doğaya Dönüş projesi kapsamında 25 kadına 2 günlük ÜCRETSİZ  Fito-teropi eğitimi verildi.

3-4 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenen ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde yapılan eğitime 30 kadar başvuru yapıldı.

Uzman Eczacı ve eğitmen Esra Bircan tarafından verilen eğitimde fito-terapi eğitiminde aroma terapi, Tıbbi Aromatik Bitkilerden cilt bakım ürünleri yapma, bitkilerin kurutulması, kullanılması vb. pek çok konuyu içeren bilgileri aktardı.

Yorum Ekle

İlk Yorumlayan Siz Olun!
  • Etiketler

YENİ GALERİLER

Samsun Turizmciler Derneği

Samsun Turizmciler Derneği'ne ait kurumsal bilgilerin, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Samsun Turizmciler Derneği

19 Mayıs Mahallesi Gazi Caddesi No:89 D:4
55020 İlkadım / samsun

Dernek Yazılımı: Medya İnternet™ - Dernek Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.