Hibe Uygulama Eğitimine Katıldık.

09 Nisan 2021 13:46 Samsun Turizmciler Derneği 638

Sivil Toplum Diyaloğu VI Programı kapsamında 5 Nisan, 6 Nisan ve 7 Nisan 2021 tarihlerinde Ankara Bilkent Otel’de düzenlenen fiziki Hibe Uygulama Eğitimine Dernek başkanı ve proje koordinatörümüz katıldı.

Sivil Toplum Diyaloğu VI Programı kapsamında derneğimiz tarafından uygulamakta  olan Sağlıklı Yaşam için Doğaya Dönüş isimli projemiz 1 Nisan 2021 tarihi itibarı ile başladı.

Program kapsamında 5-7 Nisan 2021 tarihlerinde Ankara Bilkent Otel’de düzenlenen fiziki Hibe Uygulama Eğitimine katılım sağladık. Proje uygularken dikkat etmemiz gereken hususlara ilişkin sunumlar yapıldı ve atölye çalışması şeklinde diğer hibe faydalanıcılarla etkileşim sağladık.

Proje ile ilimizdeki 40 kadına yöresel yiyecek hazırlama konusunda güvenli gıda hazırlama eğitimi verilecek. Teorik eğitimler yanında uygulama mutfağı ile pratik eğitimler verilecek. Ayrıca ilimizde 20 kadına fito-terapi eğitimi verilerek Bitkisel Tedaviye yönelik eğitimler verilecek.

Eğitim alan kadınların ülkemizdeki iyi uygulamaları görmeleri için teknik gezi düzenlenecek. Konuya ilişkin 4 farklı alt başlıkta seminer,  ulusal konferans, yöresel lezzetler festivali düzenlenecek. Girişimci kadınlarımızın ürettikleri yöresel ürünler için sanal pazarlama platformu kurulacaktır.

Proje paydaşlarından oluşan bir grup ile Barcelona'ya 3 günlük ziyaret düzenlenerek, AB ülkelerinde başarılı uygulama örnekleri görülecek.

Projemiz Samsun Turizmciler Derneği, 19 Mayıs Yerel Eylem Grubu Derneği ve İspanyadan NEXES Interculturals.Sosyal kooperatifi ortaklığında yürütülecek. Proje iştirakçilerimiz; Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'dir.

İlk Yorumlayan Siz Olun!

YENİ GALERİLER

Samsun Turizmciler Derneği

Samsun Turizmciler Derneği'ne ait kurumsal bilgilerin, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Samsun Turizmciler Derneği

19 Mayıs Mahallesi Gazi Caddesi No:89 D:4
55020 İlkadım / samsun

Dernek Yazılımı: Medya İnternet™ - Dernek Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.